Смачненький торт «Баунті», за простим та швидким рецептом



Торт «Баунті» виходить дуже ніжний та має приємний кокосовий аромат. Такий десерт обов’язково здивує всю родину.

А якщо прикрасити його декором з шоколаду, то він стане прикрасою святкового столу.

Складові:
Тісто:

Пшеничне борошно 95 гр.;
Сіль 1 дрібка;
Какао-порошок 1 ст. л.;
Ванільний цукор 1 ч. л.;
Курячі яйця 3 шт.;
Цукор пісок 200 гр.;
Розчинна кава 1 ч. л.;
Вершкове масло 170 гр.;
Чорний шоколад 90 гр.


Начинка:

Кокосова стружка 150 гр.;
Згущене молоко 340 гр.


Ганаш:

Вершки 35% жирності 120 мл.;
Чорний шоколад 180 гр.;
Вершкове масло 15 гр.

Спосіб приготування:

На водяну баню поставте ємність для тіста з вершковим маслом й чорним шоколадом та постійно помішуючи розпустіть до однорідності.
Приберіть з плити, додайте розчинну каву, цукор та збийте міксером чи ручним вінчиком.
Не перестаючи збивати додавайте яйця по-одному, щоб утворилась однорідна маса.
Потім всипте сіль, цукор ванільний, какао-порошок, борошно та замісіть тісто.
Роз’ємну форму діаметром 22-24 см змастіть рослинною олією та застеліть папером для випічки.
Викладіть готове тісто та відправте на 25-30 хвилин в розігріту до 1750С духовку.
Вийміть готовий бісквіт та залиште охолоджуватись не знімаючи форму.
Змішайте стружку кокосову зі згущеним молоком.
Перекладіть цю начинку на охолоджений бісквіт та рівним шаром розподіліть по ньому.
Влийте вершки в ємність та добре підігрійте їх.
Поламайте плитку шоколаду, додайте до вершків та розчиніть в ньому до однорідної маси.
Далі до шоколадної маси покладіть шматок масла та знову ретельно перемішайте.
Цим ганашем залийте рівним шаром торт та за допомогою шпателя розрівняйте його.
Готовий торт «Баунті» поставте на годину в холодильник.

Смачного!

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!