Для того, щоб господині змогли швидше приготувати голубці, пропонуємо приготувати спеціальну заготівлю для них.
З нею ваша страва приготується набагато швидше.
Складові:
-Свіжа капуста;
-Кухонна сіль – 60 грамів;
-Питна вода;
-Зелень петрушки;
-Хрін;
-Зерна гірчиці;
-Цукор білий – 30 грамів.
Як зробити:
-Для початку потрібно відварити капусту у підсоленій воді та зняти з неї листя.
-Залишіть листя охолоджуватись, а потім зріжте з нього потовщення.
-Простерилізуйте банки та покладіть у них петрушку, гірчицю та хрін.
-Приготуйте маринад – на 1000 мл. води додайте 30 грамів цукру та 60 грамів солі.
-Листя скрутіть рулетами та по 5 штук помістіть у банку.
-Залийте банки маринадом та закрийте капроновими кришками.
-Перед застосуванням вимочіть їх у воді.
Приємного апетиту!
Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!