5 головних продуктів, які загущують кров. Не їжте їх, щоб не мати проблем зі здоров’ям



Серцево-судинними захворюваннями страждають багато людей й ця хвороба займає перше місце у світі. Однією з частих проблем є порушення згущення крові, а саме її згортання.

Причин цього явища може бути багато. Щоб запобігти захворюванню, скорегуйте та скоротіть вживання деяких продуктів.

Картопля.
В картоплі міститься багато крохмалю, який може впливати на згущення крові. Особливо небезпечною є підсмажена картопля в рослинній олії. Відмовтеся від смаження картоплі, а вживайте її у вигляді пюре, але не кожний день.

Банани.
В цих солодких й поживних фруктах міститься велика кількість калію та цукру. Вживаючи їх в необмеженій кількості, можна отримати проблему з загустінням крові. Тому, не потрібно банани виключати з раціону, а краще обмежити їх споживання.


Волоські горіхи.
У волоських горіхах є такі речовини, які мають однакову користь та шкоду для системи крові. Тому, щоб не зашкодити собі й не відмовитися від смачного продукту, вживайте близько 2-4 горіхів в день.

Цукор.
До складу різної випічки, цукерок та іншої продукції входить цукор. Він може провокувати різке підвищення у крові глюкози, тому вона стає густою й може призвести до утворення тромбів. Спеціалісти вважають, що варто відмовитися від його споживання повністю.


Петрушка.
Петрушку, вважають, найкориснішою рослиною для здоров’я людей. В ній міститься багато корисних речовин та вітамінів. Але разом з тим в ній дуже багато вітаміну К, який може впливати на згущення крові. Вживати її потрібно з обережністю тим, хто страждає на гіпертонічну хворобу серця.

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!