Якщo ви не любитe гарбуз — знaчить, ви щe нe пробували цей peцепт! Нaвіть моя дoнeчка, яка нічого «гарбузового» не їсть



Ви любите гарбуз? Якщо ні, то дуже даремно! Це неймовірно корисний, а якщо його правильно приготувати, то й дуже смачний овоч!

Гарбуз не дуже популярний в наших широтах, проте їсти його потрібно. Сьогодні ми розповімо вам про чудовий рецепт приготування гарбуза! Спробуйте, і ви пошкодуєте, що раніше не звертали уваги на цей чудовий продукт!

Отже, наш рецепт – гарбуза в сметані. До слова, сподобається навіть дітям, тому якщо у вас є діти, сміливо привчайте їх до смачної і корисної їжі. А рецепт збережіть: у вас обов’язково попросять добавки, так що готувати доведеться частенько.

З інгредієнтами все просто, а часу це займе не багато. Отже, потрібні:


  • – сметана звичайна – 200 грамів (можна взяти як жирну, так і ні);
  • – гарбуз очищений – 0,5 кілограма;
  • – вода – 30 мл;
  • – олія- 2 столові ложки;
  • – часник – 3 зубчики;
  • – перець паприка – половинка чайної ложки;
  • – кріп, петрушка;
  • – сіль, перець і інші спеції – на ваш смак.

Приготування:

  1. Гарбуз порізати кубиками(1.5 см на 1.5 см). Викласти шматочки гарбуза на розігріту сковороду з олією. Швидко обсмажити на сильному вогні до ледь золотистої скоринки.
  2. Готуємо соус: у сметану додаємо дрібно порізану зелень, видавлюємо часник, висипаємо паприку, сіль, перець все це ретельно перемішуємо.
  3. Заливаємо готовим соусом обсмажений на сковороді гарбуз. І продовжуємо тушкувати на повільному вогні буквально кілька хвилин. Далі влити в сковороду 30 мл води, посолити і ще раз перемішати. Сковороду накрити кришкою і тушкувати гарбуз в соусі ще 3-5 хвилини. Страва готова, можна подавати до столу!

Рецепт дійсно нескладний, а на смак страви приємно здивує!


Друзі, Вам подобається ця стаття?

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!