Колись цей рецепт торта “Наполеон” виписала зі старої радянської кулінарної книги. І досі ним користуюся! Торт має смак того самого справжнього “Наполеона”!
Справжній торт “Наполеон”
Тісто:
1 яйце,
1 п. холодного маргарину,
2 скл. борошна,
0,5 ч. ложки лимонної кислоти,
0,5 ч. ложки солі,
0,5 скл. холодної води.
Крем:
- -300 г масла (кімнатної температури),
- -1 б. згущеного молока (кімнатної температури) – збити.
На стіл висипати борошно, посікти з маргарином. У воді змішати яйце з лимонною кислотою і сіллю. Всю суміш влити в тісто, перемішати. Сильно не вимішувати, щоб маргарин не розтанув.
Зробити 7 кульок, покласти у холодильник на 30 хв. Діставати колобки з холодильника по 1, тонко розкочувати, спекти до готовності при 200 ОС (приблизно 5 хв).
1 корж покришити на крихти для обсипання торта.
Коржі охолодити, перемазати кремом, посипати крихтами.
Поставити на ніч у холодильник.
Смачного!
Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!