Шоколадна ковбаса – це десерт вітчизняних часів й декому нагадує дитинство. Готувати її дуже просто з будь-яких інгредієнтів, які знайдуться вдома.
Це можуть бути печиво, шоколад, сухарі, цукерки та згущене молоко. Такий смаколик чудово підійде для чаювання.
Інгредієнти:
-Пісочне печиво 300 гр.;
-Какао-порошок 4 ст. л.;
-Згущене молоко 4 ст. л.;
-Масло вершкове 100 гр.;
-Молоко 5 ст. л.;
-Коньяк 2 ст. л.;
-Горіхи 0,5 скл.
Спосіб приготування:
-Поламайте печиво на шматки великого розміру.
-Обсмажте та поріжте горіхи.
-Додайте в розтоплене масло какао, перемішайте й вилийте у печиво.
-Також, додайте горіхи, молоко, згущенку, коньяк, перемішайте та перекладіть масу на харчову плівку.
-Сформуйте ковбасу щільно скрутивши та покладіть на 20 хвилин в морозильну камеру.
Приємного апетиту!
Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!