Маринова цибуля додає страві особливого смаку. Головне правильно замаринувати овоч, щоб він залишився хрумким, не мав гіркого смаку та не розлазився.
Інгредієнти:
-Ріпчаста цибуля;
-Чиста вода 250 мл.;
-Харчовий 9% оцет 65-70 мл.;
-Цукор пісок 50 гр.;
-Морська сіль 0,5 ст. л.
Спосіб приготування:
-Ріпчасту цибулю почистьте від лушпиння, поріжте на кільця чи півкільця та покладіть в ємність.
-Розчиніть у воді, сіль, цукор, закип’ятіть, влийте оцет та відразу залийте цим маринадом нарізану цибулю.
-Далі ємність закрийте кришкою.
-Після повного охолодження її можна використовувати для потреби.
-Мариновану цибулю зберігайте в холодильнику.
Приємного апетиту!
Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!