Нaйсмачніше caло! Paджу взяти на зaмітку цей пpoстий і достyпний peцепт!



Складові:
– сало
– вода – 1 літр
– кухонна сіль – 1 стакан

– лавровий лист – 3-4 штуки
– перець горошком – за смаком
– ріпчаста цибуля – 1 штука
– часник – 3-4 зубчики
– чорний мелений перець.

Як приготувати смачне сало:
-Складаємо сало в каструлю, а потім робимо розсіл.
-Розсіл: на 1 літр води висипаємо 1 склянку солі.
-Додаємо 3-4 листочка лаврушки, перчик горошком і одну цибулину (я її очищаю).

-Розсіл закип’ятити і через хвилинку заливаємо сало гарячим розсолом.
-Ставимо прес (під 3-х літрову банку з водою).
-Нехай сало стоїть в теплі 3-4 дня.


-Потім виймаємо з розсолу, обтираємо насухо і натираємо часником давленим і посипаємо перчиком чорним меленим.
-Кладемо на зберігання в морозилку. Смачно, і за вуха не відтягнеш.

Смачного! Джерело


    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!