Консервована скумбрія з морквою та томатами на зиму. Дістала баночку, і страва готова



Консервована скумбрія з морквою та томатами виходить дуже смачна. Така заготовка чудово поєднається з будь-яким гарніром або підійде як закуска.

Родина буде задоволена такою рибною консервою.

Складові:

-Свіжоморожена скумбрія 6 шт.;
-Морква 1,5 кг.;
-Ріпчаста цибуля 1 кг.;
-Томати 2 кг.;
-Морська сіль 2 ст. л.;
-Цукор пісок 180 гр.;
-Олія рослинна 250 мл.;
-Харчовий 9% оцет 8 ч. л.;
-Перець чорний мелений;
-Лавровий листок.


Спосіб приготування:

-Ріпчасту цибулю очистьте від лушпиння та поріжте на кільця.
-З моркви зніміть шкірку та потріть на терці з великими отворами.
-На розігріту пательню влийте олію, покладіть овочі, посоліть, додайте цукор та прикривши кришкою протушкуйте на протязі 10 хвилин.
-Томати наріжте на шматки, додайте до овочей та продовжуйте тушкувати 15 хвилин.
-Розріжте очищену рибу на шматки шириною 5 см, викладіть в овочі, додайте лавровий листок, притрусіть перцем та тушкуйте на протязі 1,5 годин.
-Наприкінці влийте харчовий оцет, гарячим розкладіть рибу в стерильні банки, закатайте кришками, вкутайте теплим пледом та залиште охолоджуватись.


Смачного!

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!