Сало в особливому розсолі. Таке ви ще точно не пробували



За цим рецептом сало виходить дуже смачне. Розсіл надає йому неймовірного смаку.

Спробуйте приготувати – і це буде вашим улюбленим способом приготування сала.

Інгредієнти:

Сало;
цибуля – 1 штука;
вода – 1 літр;
лавровий лист – 3-4 шт.;
часник – 3-4 зубчики;
кухонна сіль – 1 стакан;
чорний перець горошком – за смаком;
чорний мелений перець.


Приготування:

Сало треба скласти в каструлю і перейти до приготування розсолу.
Для розсолу треба в 1 л води розчинити 1 склянку солі, додати лавровий лист, перець горошком. Почистити цибулю і теж додати сюди, закип’ятити розсіл.
Залити сало гарячим розсолом, зверху поставити гніт.
Так настоювати 3-4 дні.
Витягнути з розсолу, витерти і натерти попередньо подрібненим часником, поперчити.
Зберігати в морозилці.


Приємного апетиту!

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!