Рецепт зефірного крему, який можна давати до будь-якої випічки. Гарно тримає форму



Зефірний крем чудово підійде для приготування будь-якого десерту. Він гарно тримає форму та має апетитний вигляд.

Складові:
-Білий зефір 100 гр.;
-Масло вершкове 100 гр.

Спосіб приготування:

-До скляної банки покладіть кульки зефіру та поставте до мікрохвильовки на 30 секунд.
-Потім підігрітий зефір, перекладіть в ємність та збийте міксером.
-Продовжуючи збивати додайте половину м’якого вершкового масла.
-Далі ємність поставте у каструлю в яку потрібно попередньо налити холодну воду.
-Продовжуйте знову збивати крем та додавайте невеликими частинами вершкове масло, що залишилось.
-За 5 хвилин крем повинен бути готовий.


Смачного!


    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!