Пропонуємо приготувати салат з гарбуза по-корейськи зі смаженою цибулею та різноманітними приправами.
Страва виходить дуже смачна та корисна для організму.
Складові:
-Сирий гарбуз 0,5 кг.;
-Ріпчаста цибуля 1 шт.;
-Зубки часнику 2-3 шт.;
-Коріандр 1/2 ч. л.;
-Червоний гострий перець 1/3 ч. л.;
-Кухонна сіль 0.5-1 ч. л.;
-Бджолиний мед 1 ч. л.;
-Соєвий соус 1 ст. л.;
-Рисовий оцет 1 ст. л. (чи будь-який інший);
-Рослинна олія 2 ст. л.;
-Зелень петрушки 2 ст. л.
Спосіб приготування:
-Почистьте від шкірки та насіння гарбуз, натріть на тертці з великими отворами, покладіть до нього пропущені через прес зубки часнику, кухонну сіль, порошок коріандру й гострого перцю.
-Продовжуйте додавати до салату мед або цукор, соєвий соус, оцет та добре перемішайте.
-На пательню налийте рослинну олію, покладіть в неї порізану на шматки цибулю та підсмажте її до прозорості.
-Після покладіть її в салат та перемішайте.
-За бажанням, додайте до салату порізану на дрібні шматки зелень петрушки та потрусіть зернами кунжуту.
-Готовий салат з гарбуза по-корейськи накрийте кришкою чи харчовою плівкою та дайте йому настоятися впродовж 15 хвилин.
Смачного!
Друзі, Вам подобається ця стаття?
Поділіться з друзями!