Лoжка часнику пepeд сном, дoпоможе вaм очиcтити кишeчник і вaшy пeчінкy



Часник давно визнаний за його неймовірні лікарські цінності. Завдяки своєму унікальному аромату і здатності покращувати аромат продуктів, часник є частиною численних страв майже в кожній культурі світу. Проте, часник використовується не тільки в кулінарії, але і по відношенню до його лікувальних якостей і можливості лікування багатьох різних проблем зі здоров’ям.

Часник є відмінним джерелом вітамінів A, C, B-комплексу, а також мінералів, таких як кальцій, калій, мідь, залізо, фосфор і марганець. Він також насичений ефірними маслами, амінокислотами і глікозидами. Це дивовижний факт, що часник містить більше 12 видів антиоксидантів. Можливо, це звучить неймовірно, але часник є одним з небагатьох суперпродуктів, які не втрачають своїх лікувальних властивостей при приготуванні їжі.

Користь для здоров’я
Часник має сильний протимікробний ефект і здатність боротися з бактеріями, вірусами, дріжджами, грибами і кишковими паразитами. Він діє як природний антибіотик і імунний бустер. Він насичений антиоксидантами, які можуть нейтралізувати вільні радикали в організмі. Щоб побачити його неймовірну силу і лікувати різні розлади, вживайте 2-3 зубчики в день!

антикоагулянт
Завдяки своїм природним і ефективним властивостям проріджування крові часник безпечніший, ніж прийом аспірину. Іншими словами, він може дати приголомшливі результати проти тромбозу (блокування кровотоку згустками).


запобігання раку
Часник має потужні протиракові властивості, і він може знизити ризик розвитку раку, особливо раку товстої кишки і шлунку.
застуда
Вживання 1-2 зубчиків часнику може запобігти застуді. Тим, хто вже застудився, рекомендується приймати часник. Це ефективний засіб проти застуди. Це може полегшити перевантаження і прискорити відновлення.

холестерин
Часниковий сік може знизити ризик серцевих захворювань, зменшивши окислення холестерину в крові і накопичення нальоту в артеріях.
діабет
Щоб знизити рівень цукру в крові, їжте один зубчик часнику в день.


енцефаліт
Показано, що часник, вживається в високих дозах, може вилікувати енцефаліт. Проте, обов’язково проконсультуйтеся з вашим лікарем і прочитайте застережливу примітку нижче!
грибкові інфекції
Для лікування грибкових інфекцій, таких як вушні інфекції, ви повинні приймати сирий часниковий сік. Щоб заспокоїти свербіння, ви також можете наносити сік прямо на уражену ділянку.

гіпертензія
Він має здатність очищати артеріальні відкладення, що, в свою чергу, нормалізує кров’яний тиск. Очищення артеріальних відкладень допомагає нормалізувати кров’яний тиск.
виразкова хвороба
Він може боротися з бактеріальним паразитом шлунка, який викликає пептичні виразки.

токсичність
Часник містить сполуки сірки, які можуть детоксифікувати кров від токсинів, свинцю та інших важких металів.
гази
Щоб звільнити гази зі шлунка, прийміть невелику кількість часнику.

Поради по споживанню
Сирий часник не просто їсти, до нього потрібно звикнути. Але, розуміючи все хороше, що він робить, постарайтеся включити їх в свій щоденний раціон.

У нас є чарівне зілля для вас!
Ви повинні зробити це через півгодини після вашого обіду. Дрібно нарізати 2 зубчики часнику. Залиште на пару хвилин. Подрібнення вивільняє фермент аллііназу. Ви повинні зібрати нарізаний часник в ложці, проковтнути його і запити водою.

Якщо хочете, ви можете додати трохи сирого меду. Поки ви спите, часник і мед будуть переміщати весь ваш травний тракт. Це нейтралізує всі шкідливі бактерії, токсини, віруси, гриби та чужорідні хімікати. Ви не отримаєте «часникового дихання», поки ви ковтаєте нарізаний часник, а не жуєте його.

Вранці ви повинні випити велику склянку води. Ми також повинні згадати, що ваше перший хід кишечника буде мати сильний запах часнику. Це покаже вам, що всі шкідливі хімічні речовини з вашого тіла були усунені!

замітка:

Відомо, що часник – потужна лікарська трава. Це означає, що 1-2 зубчиків в день достатньо для того, щоб ви отримали всі переваги для здоров’я. Ви можете використовувати трохи більше тільки в приготуванні їжі.

Той факт, що часник має ефект стоншування крові, показує, що його не можна приймати з іншими коагулянтами. Обов’язково використовуйте часник в помірних кількостях. У деяких випадках високі дози часнику можуть викликати деякі проблеми зі здоров’ям, такі як анемія, надмірні гази, астма, діарея і втрата ваги.

Часник повністю безпечний у використанні. Однак, якщо ви щодня їсте сирий часник, переконайтеся, що не їсте його натщесерце, тому що це може бути трохи різким для шлунка.

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!