6 маринадів для курки, від яких страва буде ніжна, соковита та дуже смачна.



Куряче м’ясо стало лідером серед споживачів. З нього готують все: перші страви, котлети, відбивні, печеню, м’ясо по-французьки.

Але цей доступний продукт виходить досить сухий, скільки б не вимочувати його в майонезі. Рекомендуємо 6 маринадів, від яких страва буде ароматна, ніжна, соковита та неймовірно смачна.

Пивний.
Інгредієнти:

Соєвий соус 200 мл.;
Мед натуральний 150 мл.;
Пиво 200 мл.;
Часник 2 зубки;
Червоний перець 1 стручок;
Розмарин 1 гілка.


Спосіб приготування:
Пропустіть часник через прес та змішайте з іншими інгредієнтами.
Замочіть курку в маринаді та поставте в холодильник на 12 годин.
Страва виходить надзвичайно ніжна.

Пряний.
Інгредієнти:
Цибулина ріпчаста 1 шт.;
Часник 3 зубки;
Лимонний сік 30 мл.;
Сіль та червоний перець за смаком.


Спосіб приготування:
Почистьте та покришіть цибулю і часник.
Додайте спеції та лимонний сік і перемішайте.
Замочіть в маринаді м’ясо на 6 годин.

Винний.
Інгредієнти:
Сухе червоне вино 400 мл.;
Оливкова олія 8 ст. л.;
Розмарин 1 гілка;
Сіль;
Перець;
Чебрець за смаком.

Спосіб приготування:
Змішайте всі інгредієнти.
Замочіть в маринаді курку на 30 хвилин.

Гострий.
Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста 2 шт.;
Оливкова олія 4 ст. л.;
Подрібнені лаврові листки 2 шт.;
Сіль;
Перець чилі;
Паприка за смаком.

Спосіб приготування:
Почистьте та дрібно поріжте цибулю.
З’єднайте всі інгредієнти.
Натріть сумішшю куряче м’ясо та залиште на 6 годин маринуватися.

Італійський.
Інгредієнти:
Лимонний сік 25 мл.;
Оливкова олія 5 ст.л.;
Часник порошок 1 ч. л.;
Сіль;
Перець;
Італійські трави за смаком.

Спосіб приготування:
До м’яса додайте спеції, олію та сік.
Ретельно перемішайте та залиште на 30 хвилин маринуватися.

Грейпфрутовий.
Інгредієнти:
Грейпфрут 1 шт.;
Цибуля ріпчаста 1 шт.;
Часник 2 зубки;
Мед натуральний 2 ст. л.;
Винний оцет 2 ст. л.;
Вода 200 мл.

Спосіб приготування:
Почистьте та подрібніть часник й цибулю.
Вичавіть сік з грейпфрута.
Змішайте всі інгредієнти.
Замочіть курку на 4 години.
Всі маринади різні і курка з кожним по своєму неймовірно смачна.

Приємного апетиту!

    Друзі, Вам подобається ця стаття?
    Поділіться з друзями!